Motena heeft meerdere diensten in portefeuille en stelt in totaal al bijna 1000 mensen te werk. Elke Motena-dienst heeft wel een eigen identiteit, een eigen doelgroep… Maar ze dragen wel allemaal de gezamenlijke waarden van het moederhuis in zich.

Motena baat vier woonzorgcentra uit: Ter Berken, Sint Henricus, De Waterdam en De Zilverberg. De Zilverberg en De Waterdam huisvesten elk een dienstencentrum. Deze maken samen met nog twee afzonderlijke dienstencentra Ten Elsberge en Schiervelde ook deel uit van Motena. De thuiszorgdiensten van Motena - beter gekend onder de naam Kotee, met poetsdienst, klusdienst, thuisverpleging, maaltijden aan huis, assistentiewoningen - werden verkozen tot thuiszorgwerkgever van 2021. Therapeutisch Zorgpunt N biedt therapie voor volwassenen, jongeren en kinderen. Tot slot baat Motena ook twaalf kinderdagverblijven uit, gekend onder de naam Kidz. De medewerkers van de ondersteunende diensten van onze koepel zijn er om al deze diensten met raad en daad bij te staan.

We bieden kwaliteitsvolle en betaalbare zorg aan, met mogelijkheden voor elke klant om zich in iedere fase van zijn leven te ontplooien en met extra aandacht voor kwetsbare personen. Waar gaat Motena voor? Samen gaan we elke dag voor de glimlach, bij en tussen onze medewerkers, onze klanten, onze maatschappij. We willen een sociale, toegankelijke, dynamische en vooruitstrevende zorgorganisatie zijn, die enerzijds extra aandacht en respect toont voor de noden en leefwereld van onze klanten en anderzijds sterk inzet op de kwaliteiten, het welzijn en de groei- en ontplooiingskansen van onze medewerkers. Mogen we jou binnenkort ook welkom heten in onze organisatie?

Waarom werken bij Motena?

Aantrekkelijke verloning

In onze vacatures lees je steeds in welk barema je wordt verloond en hoeveel relevante werkervaring je bij opstart kan meenemen. Afhankelijk van de functie en/of de tewerkstellingsplaats zijn dit ofwel de IFIC barema’s, ofwel de klassieke salarisschalen.

Aandacht voor persoonlijk welzijn

Medewerkers kunnen gratis gebruikmaken van onze diverse fitnesscentra. We organiseren tal van activiteiten in het kader van veiligheid, beweging, voeding en mentale veerkracht.

Losse & warme sfeer

Bij ons vind je geen strikte hiërarchische structuur. We stimuleren betrokkenheid en gedeelde verantwoordelijkheid bij onze medewerkers. We waarderen jouw mening en hebben aandacht voor jouw input.

Goede balans werk & privé

In diverse functies is het perfect mogelijk om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken. Denk hierbij aan een dagje thuiswerk en glijdende werktijden. In andere (volcontinue) functies is dit niet mogelijk, waarbij we dit opvangen aan de hand van zelfroosteren.

Vooruitstrevende & duurzame organisatie

Vanuit onze organisatiedoelstelling “Verantwoord Ondernemen” kunnen onze medewerkers acties op poten zetten om mee te werken aan een innovatieve en groene onderneming. Zit er een groene ridder in jou verstopt?

Moderne infrastructuur & werkmiddelen

Medewerkers kunnen werken met eigentijdse werkmiddelen binnen een aangename en aangepaste infrastructuur.

Fun at work

Er is aandacht en budget voor leuke initiatieven buiten het werk. Jaarlijks worden tal van feestjes en activiteiten georganiseerd zoals: familiedag, vakantiedrink, personeelsfeest, teambuilding, …

Stabiele werkomgeving/ werkzekerheid

Het laatste, maar niet onbelangrijkste voordeel. Kiezen voor de zorgsector, is vooral ook kiezen voor werkzekerheid en stabiliteit. 

Wist je dat?

Je bij Motena toegang krijgt tot het voordelenplatform benefitsatwork

  • Huur feestmateriaal
  • Voordelige cinematickets 
  •  …

Sla een collega aan de haak en krijg een kadobon van €100 indien jij als werknemer een
verpleegkundige, zorgvuldige, kinesist, schoonmaker, huishoudhulp of
kinderbegeleider BKA bij ons kan laren starten.

Solliciteer nu

Kom werken bij Motena

Samen gaan we elke dag voor een glimlach, ook bij en tussen onze medewerkers. Graag deel uitmaken van ons team? Dat kan!

Motena nieuws

03/02/2023

Motena - vrienden voor het leven

Wist je dat we bij Motena letterlijk én figuurlijk '𝙫𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙𝙚𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙡𝙚𝙫𝙚𝙣' zijn?

We zetten een fractie van al onze 𝙘𝙤𝙡𝙡𝙚𝙜𝙖'𝙨 𝙚𝙣 𝙠𝙡𝙖𝙣𝙩𝙚𝙣 - 𝙞𝙣 𝙖𝙡𝙡𝙚 𝙨𝙤𝙤𝙧𝙩𝙚𝙣, 𝙢𝙖𝙩𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙡𝙚𝙚𝙛𝙩𝙞𝙟𝙙𝙚𝙣 - voor de lens. Het resultaat? Een grote glimlach - op het gezicht van al onze vedetten, en straks ook op die van jou.

Kijk, geniet, (glim)lach en zing maar met ons mee via deze video!

Contact

Gasthuistraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u